diumenge, 9 de novembre del 2008

Males costums. De golejada en golejada...

Si, si. Això és el que està fent el Barça de Guardiola. Fer-nos agafar males costums. De golejada en golejada i anar fent. Quin espectacle el partit d'ahir. 6 golets al Valladolid, que va donar la talla fins al final. Però és que aquest Barça és difícil de parar.

Quina dificultat descatar algún dels jugadors que ahir van ser damunt del camp. Veurel's jugar és fantástic i això que encara no estan ben conjuntats. Que pasarà el dia que si ho estiguin?? Mare de deu, només de pensar-hi m'esgarrifo!!! Aquest Barça ens donará alegries i si més no, de moment ens fa gaudir i molt. Ahir em vaig empatxar de gols i bon joc. I el que deia, a qui destacar? Valdes, Puyol, Alves, Xavi, Touré, Gudhjonsen, Messi, Eto'o.... Quina meravella, no poder escollir un jugador del partit. Tot i així n'hi va haver dos per damunt de tot. Dos que ells solets ho revolucionen tot: La Pulga i El Lleó.

Un hi possa la creació, la fantasia, l'inventiva. I l'altre hi posa el gol, la casta, l'orgull. Tots dos s'entenen i molt, quin tàndem. Si continuen així faran saltar tots els registres possibles i als culers ens faran saltar el cor.

Visca el Barça!!!!!