dimecres, 20 de juny del 2007

Els exemples familiars

El dissabte vam prometre el càrrec de regidors. A priori no estava nervios, però a mesura que anàven passant les hores el "cuc" de la impaciència ha anat agafant protagonisme.

Una nova responsabilitat i una nova experiència de la que n'espero aprendre moltes coses i poder aportar el que jo he après en aquests anys dedicats a intentar canviar les coses.

Amb el pacte de govern amb el PSC formarem govern. Un nou govern d'esquerres per a la Llagosta, per seguir millorant les coses. I a ningú se li escapa que aquesta Llagosta ha millorat gràcies als partits d'esquerres, en primer lloc el PSUC, el PSC i les diverses aportacions de les formacions resultants de la divisió del PSUC (PCC, ICV i EUiA).

Tinc moltes ganes de començar i de posar el meu granet de sorra en millorar el nostre poble. Vull continuar, tot i que de manera diferent, el treball que va iniciar el meu pare en la seva petita aportació com a regidor. Una manera d'homenatjar aquells homes i dones que van lluitar per que avui, homes i dones nous, més joves, podem gaudir d'uns minims de democràcia i de participació.

Amb el seu exemple i la seva experiència i amb les nostres noves aportacions crec que podrem fer un bon treball per millorar molt més la Llagosta.

Espero fer-ho bé. Ganes, treball i diàleg no hi faltaran. I si d'aquí a 4 anys penseu que no ho hem fet bé, doncs vosaltres decidiu.