dissabte, 7 de juny del 2008

El primer dels concerts al Jardinet

Ahir vaig assistir al primer dels concerts al Jardinet. La veritat és que podria afirmar que els organitzadors de l'anomenat "divendres al Jardinet" ahir van morir d'èxit.

L'espai engresca a passar la nit a la fresca prenent quelcom amb amics i amigues. Detalls cuidats a les taules, com espelmes embolicades amb tubs de paper de color per fer-ne una llum tènue que acompanyava la nit. I, per arrodonir-ho el clima hi va acompanyar.

En definitiva un espai maco, en el qual gaudir de la bona música dels Assimètric Band que van harmonitzar la vetllada amb el seu jazz-fussió que envoltava les converses que, paral·lelament s'anàven produïnt en les diferents taules i grups que un podia veure.

Esperem que aquest bon nivell es mantingui a les properes cites i que aquest espai es consolidi com una nova activitat a poder gaudir. Felicitats als organitzadors.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Comparteixo plenament el comentari. Bon ambient, agradable vetllada a la fresca i música de qualitat. Ara bé, xerrant xerrant i cerveseta sobre cerveseta a la fi un ni s'acaba enterant del bis de torn de la banda ni de com es torna casa, encara que visquis a la vora. Semblàvem més aviat guiris a la Costa Brava, que ja és tristota l'estampa. I de l'aviram, Jordi, millor no en parlem. ;-)
Per cert, és la meva primera visita al teu piset virtual i m'agrada com l'has decorat; molt personal, vaja!

Ens veiem a Madriz, oi?

Jordi ha dit...

Jeje. Si, si, de l'aviram ni parlar-ne, bé ja se sap estem a l'estiu i tota cuca viu... jeje

Gràcies per la visiteta, n'espero més i més comentaris. I també accepto temes per obrir debat, coneixements i opinió.

I evidentment ens veiem a Madrid, demà tanco tema bitllets i començo a perfilar el nou post: "El rojo, el indepe y el plumilla en Madrid".

Salut!