dimecres, 13 de febrer del 2008

Nadals diferents

Després d'estar molts dies sense escriure res en el blog, avui aprofitarè per posar alguna imatge d'aquests nadals passats que, tot plegat, han estat una mica diferents.

Vam començar amb unes jornades de treball que, entre altres espais maquissims em van portar a Erin la Vall. Us deixo una imatge que val més que mil paraules.

Un entorn immillorable per treballar i alhora per descansar.

Després dels dies a l'Alt Pirineu, el destí va ser ben diferent. Un cap de setmana a Madrid. He viatjat en diferents ocasions a la capital de l'Estat, però mai durant el període nadalenc. He de reconèixer que Madrid em té encandilat i, després de veure'l guarnit i preparat per gaudir les festes encara més.

Personal per tot arreu, llums, color, alegría. La ciutat engalanada cambia considerablement. La capital sobria, serena, senyorial es transforma en un focus permanent, en un estat de festa continua i les ganes de riure i ser feliç es transmeten per totes les cantonades de la ciutat.

El cap de setmana va donar força de sí. Temps sobretot per veure els amics i les amigues, gaudir de la companyia, riure i ser feliç. Per nadal és el que toca, no?