dimarts, 30 d’octubre del 2007

Vuit consellers d'EUiA fan retirar-se el nom d'un manifest pro Llamazares

El Punt, dimarts, 30 d'octubre de 2007

P. ABARCA. Barcelona

Vuit integrants del consell nacional d'EUiA han fet retirar els seus noms del manifest de suport a Gaspar Llamazares com a candidat a les primàries del partit per les generals.

Jordi Alonso, Juanjo Cáceres, Josep Llabina, Pilar Massana, Àngel Pla, David Rodríguez, Mireia Rovira, Cristina Simó i Diosdado Toledano són els afiliats d'EUiA que han remès una carta a Llamazares reclamant que esborrin els seus noms d'entre les 1.800 adhesions al manifest, ja que donen suport públic a Marga Sanz com a candidata d'IU al Congrés.

En la carta adreçada a Llamazares, els afectats parlen de «violació democràtica» i «processos obscurs». Asseguren que no han autoritzat mai la inclusió dels seus noms en el manifest i que ja s'han produït anteriorment altres casos amb noms de sindicalistes de CCOO, que també van ser retirats. Per Cristina Simó, que també és membre del consell polític federal d'IU, s'ha actuat amb precipitació transferint al llistat del manifest el nom de tots els integrants de la comissió nacional d'EUiA, donant per fet que donarien suport a Llamazares i sense demanar opinió a ningú.